• Announcements

    • Intermittent usage issues   08/31/2015

      If you are experiencing intermittent issues with using the website, do the following: Clear your browser cache.Clear your browser cookies, especially all those relating to this website.Login again and use as normal.If issues still persist, update your web browser to its latest version and try again.

LINKdotNET Speed Test Results [Post in this thread]

109 posts in this topic

Posted (edited)

here is mine :)

438949415.png

438950859.png

quite surprising things is that i am getting high upload speed lol , ( btw its not my home account this speedtest from my office net)

Edited by DJNOMI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well, this only means one thing: LDN's downstream bandwidth is - well - plagued.

I've never seen such download/upload results. Ever! lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah you are getting this low speed in your office

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

LOW!! look at the uploads!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

all LDN users post your speedtest results here.

here is mine home account. [2m package]

439424402.png

439425291.png

439426218.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

^ But i thought u were a PTCL subscriber.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

He said he'll get a LDN account at home later... and this must be it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

He said he'll get a LDN account at home later... and this must be it.

yup i have two lines at home 1 copper and one fiber, on fiber i have ptcl on copper i have LDN , so enjoying both . and i observed one thing which is quite shocking too .

on PTCL yout get very good download speed very nominal variation , where as slow browsing speed, whereas on LDN , there is variation in download speed but there is significant difference in browsing if i compare LDN with PTCL.. LDN has good browsing speed but not good download speeds. vice versa for PTCL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The browsing issue on PTCL is because of their gateway issue using caches.

Try getting an IP in the 116.x.x.x pool in PTCL - that should fix the browsing issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The browsing issue on PTCL is because of their gateway issue using caches.

Try getting an IP in the 116.x.x.x pool in PTCL - that should fix the browsing issue.

how to do this ?? i mean how to get 116. ips ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The only two ways I've figured (assuming your modem's page doesn't have a "disconnect" button programmed in it's interface):

1) pull out the telephone wire and put it back in the jack (fastest and quickest)

2) turn off the modem, then turn it on (the on/off switch on the modem, not the LAN wire).

There's really no other way. Whenever you get a 203.x.x.x based IP address, this issue happens (although it's improved quite a bit recently)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

here is mine home account 512kb

439939810.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Here's mine - Home Account, 512Kbps (when it will turn to 1Mbps?)

439955443.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

bridge mode is the easiest way to connect and disconnect the internet and it also change the IP address

Edited by kami686

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

440750583.png

plus constant 54-55 kBps download speed on 512 kbps link.... a Happy LINKdotNET user :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is my result for speed test on a 512kbps connection. Its sucking big time at the moment. :( May b LDN is doing the bandwidth upgradation. :|

FluxBB%20bbcode%20testhttp://www.speedtest.net/result/440760623.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Here goes my speed test

441295095.png

Another one below:

441295732.png

Edited by ThRiLLeR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is my result for speed test on a 512kbps connection. Its sucking big time at the moment. :( May b LDN is doing the bandwidth upgradation. :|

FluxBB%20bbcode%20testhttp://www.speedtest.net/result/440760623.png

dialup can beat this :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

dialup can beat this :P

LoL Certainly not ;)

0.15 kbps x 1024 kbps = 153.6kbps

Its actually much better than dial up but not good for a person paying for 512kbps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

See the first test:

446794803.png

Now after that test, again came to their okaat.

446795653.png

Edited by Imran

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

looking at the speed test looks like link DSL sucks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Big time !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

449044304.png

yay upgraded :D

Last night my modem thing said 10xx/2xx download and upload but iwas downloading at the same 512kbps speed

but now its 1 mb yay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

451382989.png

still no signs of upgradation :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

451523727.png

things getting better but still browsing sucks :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now